Kāpēc paneļu radiatori “Purmo”?

  1. Kvalitāte 

Vissvarīgākā īpašība, kas atšķir šos produktus, ir tā nenoliedzami augstākā kvalitāte. Vairāk nekā desmit inspektori uzrauga nepārtrauktu produktu kvalitātes uzlabošanu, kā arī integrēto vadības sistēmu ISO 9001 un ISO 14000, ko kontrolē Lielbritānijas standartizācijas institūcijas kvalitātes nodrošināšanas sistēma. 

Radiatoru dubultā krāsošana ar kataforēzi (grunti) un elektrostatisko izsmidzināšanu (galīgā) garantē visaugstākās stiprības un kvalitātes krāsas un lakas pārklājuma saņemšanu. Šo metodi automobiļu rūpniecībā pašlaik plaši izmanto automašīnu virsbūvju krāsošanai.

  1. Estētika 

Purmo paneļu radiatoriem ir estētisks izskats un tie lieliski iekļaujas to telpu interjerā, kuros tie ir uzstādīti. Īpaši prasīgi klienti kopā ar radiatoriem ar profilētu priekšējo paneli var izvēlēties radiatoru ar gludu Purmo Planora priekšējo paneli. 

Radiatori parasti ir krāsoti baltā krāsā RAL 9016. Pēc klienta pieprasījuma tos var piegādāt arī vienā no citām RAL paletes krāsām.

radiatori

  1. Pieejamība 

Purmo ir viens no līderiem Latvijas tērauda paneļu radiatoru tirgū, un tam ir labi attīstīts izplatīšanas tīkls Latvijā. Vairāk nekā 10 tirgotāji, kas piegādā radiatorus uz visattālākajiem Latvijas nostūriem, garantē iespēju iegādāties radiatoru neatkarīgi no jūsu dzīvesvietas. Tā kā tiek ražots liels skaits standarta izmēru radiatoru, mēs pārdošanā piedāvājam ne tikai standarta, bet arī nestandarta radiatorus – kopumā vairāk nekā 1000 dažādu izmēru.

  1. Daudzpusība 

Purmo radiatorus var izmantot gan viencauruļu, gan divcauruļu centrālapkures sistēmās. Atkarībā no radiatoru veida ir iespējamas daudzas iespējas to pievienošanai sistēmai, un jo īpaši nesen modē izveidotais savienojums no apakšas, kas atbrīvots no sienas. 

Plašs produktu klāsts ļauj izvēlēties atbilstošu radiatora izmēru, garumu, platumu un jaudu jebkurai telpai. 

Telpām ar paaugstinātām sanitārajām prasībām mēs piedāvājam radiatorus bez plāksnēm un konvekcijas elementiem, piemēram, “Purmo Hygiene” un “Purmo Ventil Hygiene”.

Similar Posts